Gostilnica Gušt- pice, morske jedi in sladice v Izoli

Gostilnica Gušt je zadnje čase hit na obali, o čemer je pričala tudi tisti dan popolnoma zasedena terasa. Nekdanji piceriji se je s prihodom novih lastnikov jedilnik razširil in poleg pic ponujajo še testenine, morske jedi, solate, nekaj malega mesa in široko paleto sladic. Precej široko zastavljena ponudba, v smislu za vsakega nekaj, čeprav jedilni list k sreči vseeno ni preširok.

Poskusilo se je hobotnico s polento na rdeče, ki ji boljšo oceno pokvari predvsem pretirana slanost. File orade v škrtocu nič posebnega, čeprav ne slab. Po glavni jedi sta sledili še dve izmed širokega nabora  dnevnih sladic, ki sta bili očem zelo prijazne, kar se pa okusa tiče pa se mirno lahko pridruži glavnim jedem v oceni- mirno prebavljeno. Torej čisto korektno, vendar brez presežka.

Natakar je deloval nekoliko nezainteresirano, ambient pa je prijeten ob izolskem drevoredu in s pogledom na park. Na voljo imajo še dnevna kosila, ki stanejo med 6 in 8 evri, poleg tega pa ponujajo dostavo po kopnem in po morju na območju med Koprom in Strunjanom. Podjetno.

Gušt priporočam predvsem družbam, ki se ne morejo dogovorit bi šli na pico, morsko hrano ali meso. V Guštu je na voljo vse troje+ kup sladic, solat in prigrizkov. Kar se cen tiče pa se lahko najeste za nekje med 15 in 25 evri.


Hrana: 3/6
Ambient: 4/6
Cena: 4/6

Gostilnica Gušt
Drevored 1.maja 5, Izola
(v centru Izole, ob cesti, blizu krožišča pri marini)

Telefon:  
031 60 60 40
Odprto pon-ned 10h do 22h
Spletna stran:
gostilnica-gust.si

Ocene:
Rad dobrojem

Gušt
File orade v škrtocu

File orade v škrtocu drugič
Hobotnica s polento









0 komentarji:

Objavite komentar

 
  • Jem zunaj © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes