Kamniški kebab v ljubljanskem centru



Kam v Ljubljani (ali Kamniku) na kebab?  Zame je odgovor (še) zmeraj samo eden- Kamniški kebab. Ne glede na priliko, naj bo to  zaključek nočnega pohoda,  po preveč popitih pivih ali pa  trenutna lakota med  hojo skozi center.

V Kamniku se je že več kot pred desetimi leti odprl Kamniški kebab in kaj kmalu se je od ust do ust govorilo o tem, da je pri  nas najboljši kebab v Kamniku in marsikdo se je tja odpeljal samo zato da ga preizkusi. Ker je bilo ljubiteljev kamniškega kebaba vedno več, se je pojavil obrat tudi v centru Ljubljane. 

Za razliko od ostalih kebabčinic dobiš tu v kebabu slovensko meso in sicer mešanico govedine in teletine ter namesto klasičnih lepinj uporabljajo veliko boljše sezamove bombete.  K  temu dodajo še dve omake in klasičen izbor zelenjave. Vse skupaj pa je dobitna kombinacija.
 
Ne glede na to da gre za najboljši kebab v mestu, pa brez pripomb ne gre. Marsikateri ljubitelj kebaba pripomni da se je »Kamničan« poslabšal.  Sam ne delim tega mnenja,  saj  priprava  kebaba pač ni tako zapletena, da bi jo pozabili čez noč. Vendar pa se je zgodilo, kar se zgodi marsikateri dobri gostilni, zaradi uspeha začne spati na lovorikah. V tem primeru se je spanje na lovorikah pokazalo tako, da so neprevidni pri izboru oziroma usposabljanju (nekaterih) zaposlenih, saj so le-ti občasno površni. To se kaže v preveč zapečeni   bombeti  (beri- zažgani) ali pa v prehitro narezanem mesu(ostane od prejšnjega rezanja).   

Cene kebabov in jufk se gibljejo okoli 4ih evrov. Za študente pa je cena v okviru študentske prehrane, za polovico manjša.  Če se bojite, da boste ravno vi tisti z zažgano bombeto,  se raje odpravite v kamniški obrat saj se tam takšne napake ne dogajajo.  V Ljubljani pa jih najdete malo skrite na Nazorjevi  ulici, najbolje da zavijete na sredini Nazorjeve proti sodišču in zaleteli se boste v tablo, ki usmerja proti kebabčinici.




Hrana: 4,5/6 (ko ni napak)
Ambient: 2/6
Cena:  6/6



Okrepčevalnica Duna imbiss, kamniški kebab
Nazorjeva ul. 6
Telefon: 01 244 23 06
Mobitel: 041798069
Odprto od ponedeljek in torej od 8.00 do 1.00
sreda -sobota pa od 8.00 do 4.00


Spletna stran:
http://kebabkamnik.si/



0 komentarji:

Objavite komentar

 
  • Jem zunaj © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes