Na vhodu preproste a zelo prijetne in domačne obalne gostilne, nas tabla obvesti, kaj tisti dan nudijo, oziroma kaj so jim nalovili izolski ribiči. Natakar takoj razloži, česa ribiči še niso prinesli in zatorej tega še ni v kuhinji. Navadno se ponuja sardele, sardone,mole, ciple, pedoče v buzari, kalamare, sipe pa bakalar, ribja juha in brodet...
Ker je bil tisti dan ulov nekoliko skromnejši smo se odločili za izvrstno hobotnico v solati, kateri so sledili pedoči na buzaro, ki so bili v kategoriji solidno. Res nas je zanimalo kakšna bo kombinacija okusov, zato smo poskusili še fuže z bakalarjem in tartufato in bili z dobljenim zadovoljni, enako velja tudi za lignje na zaru.
Cene so za obalo kar ugodne, hobotnica v solati 7 evrov, pedoči 6evrov, fuži pa 12evrov. Tudi ostali cenik je v kategoriji "do vse skupaj 20 evrov po osebi".
Hrana: 4/6
Ambient: 4/6
Cena: 4/6
Gostilna Bujol
Verdijeva 10, Izola
(V središču marine, prva ulica proti notranjosti(na začetku ulice stoji Mercator))
(V središču marine, prva ulica proti notranjosti(na začetku ulice stoji Mercator))
Telefon:
Odprto:
sreda -nedelja 11h-23h
ponedeljek, torek zaprto
Ocene:
Rad dobrojemPedoči na buzaro |
Fuži z bakalarjem in tartufata |
0 komentarji:
Objavite komentar